Rendezvény

A rendezvény egy olyan csoportos esemény, melyet több fős társaságok szórakozását hívatott szolgálni, teljeskörü kiszolgálással. Nálunk, a Szélkelykapu étteremben lehetőség van rendezvények megtartására. Továbbá a 06-20-428-6753-as telefonszámon,
vagy személyesen a rendezvény megrendelés is megoldható.  Az  étteremben 10 főtől maximum 60 főig tudjuk vállalni az
esküvői rendezvény,  megrendezését, melyhez a termet valamint a választott menüt, illetve a megrendelt italokat, frissítőket biztosítjuk. Korhatártól függetlenül vállaljuk a születésnapi rendezvény, lebonyolítását, az egyedi igény szerinti ételsor szervírozását.  Sikeres családi rendezvény részesei voltunk, már több alkalommal a nálunk tartott évfordulók, eljegyzéseket  alkalmával. Mindig nagy izgalom előzi meg a  ballagási rendezvény  kezdetét, majd a fergeteges hangulat feleddteti mind ezt a rendezvény végén.Egy  céges rendezvény vagy esetleg az évadzáró rendezvény kapcsán, lehetőség van az egyedi igényekentúl az álltalunk javasolt, ételek megrendelésére.
Az étterem megnyitásaóta minden évben  a hagyományőrző borkóstoló rendezvény is fontos esemény nálunk.  Vállaljuk a 70 fő feletti szabadtéri rendezvény szervezését.

Rendezvény

Rendezvény terem

Rendezvény terem

A rendezvény lehet egy vagy több alkalomra szóló társaságok számára jó szórakozási lehetőséget adó esemény.

Nekünk minden rendezvény ugyan olyan fontos, függetlenül attól, hogy születésnapi, ballagási, céges vagy családi, hisz nincs különbség.
Mindig a legnagyobb figyelmet és a legkifogástalanabb kiszolgálást, figyelmességet nyújtjuk vendégeink, vagy megrendelőink számára.
Nekünk csak az fontos, hogy a hozzánk betérő vendégek azt érezzék, hogy minden téren jó házigazdákra találtak személyünkben.


A rendezvények fedett helyen, például étteremben, rendezvény teremben, vagy akár szabadtéren is megtarthatók, ez mindig a megrendelőtől függ, illetve az időjárástól,  és az évszaktól. Az események ünneplésekor, fontos előrre eldönteni, hogy mit is szeretnénk pontosan, a helyszínt megnézni, az ételeket kiválasztani, elmondani, hogy lesz-e a vendégek között gyermek és elmondani, hogy számukra mekkor adagot kérnénk és , hogy erre van-e lehetőség, valamint gondolni kell azokra is akik nem isznak alkoholt , vagy  nem esznek meg olyan ételeket mint a többi meghívott vendég. Így nem lesznek gondok a továbbiakban és a rendezvény megrendelés is gördülékeny lesz. Ha megfoadják tanácsunkat, biztosak lehetnek abban, hogy azt kapják amire igazán jó emlékezni.

Esküvői rendezvény

Az esküvői rendezvény egy igen kényes dolog, hisz mindenki, jó esetben életében egyszer készül ez végigélni, mert akár bevaljuk, akár nem mindig azt valljuk, hogy az igazi nagy Őt választjuk hitvesünknek. Szerencsések vagyunk, metr sokan szavaztak már bizalmat a ceremóniát követő vacsora helyszínének kiválasztásakor a Székelykapu étteremnek. Volt részünk olyan esküvőben, melyen négy nemzet konyhájának ízeit kívánta az ifjúpár. Ez egyrészt csodálatos volt és bevallom kihíváskén sem volt utolsó. Legmerészebb álmainkat is felülmúlta, hogy milyen örömet okoztunk a friss házasoknak és a násznépnek egyaránt az álltalunk asztalra tett ételek íze és tálalása. Több mint egy éve ,abban is volt részünk, hogy egy retró esküvőt tartottak itt nálunk. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy ez esetben is álltuk a sarat.                                 

Retró esküvői rendezvény Esküvői rendezvény fő fogása Esküvői rendezvény és tánc
 Retró esküvői rendezvény Esküvői rendezvény fő fogása Esküvői rendezvény és tánc

Születésnapi rendezvény

Mindenki életében örömteli esemény a születésnapi rendezvény főként, ha ő az ünnepelt. Ha gyermek, akkor azért, ha fiatal, akkor azért, ha már tapasztalt akkor pedig azért. Tehát mindegy , hogy hány éves az ünnepelt az a legfontosabb, hogy az a nap csak róla szól. Nálunk jó lehetőség nyílik minden korosztály számára, hogy ünnepeljen. A kicsiknek könnyen hatalmas teret tudunk kialakítani, hogy jól érezzék magukat és a nálunk kapható üdítőitalok mind ásványvíz alapuak. A fiataloknak szintén a kedvében járunk, hisz korlátok nélkül, felszabadultan mulathatnak, megkóstolhatják a ház büszkeségeit az erdélyi pálinkákat. Gondoltunk a tapasztaltabb vendégekre is, mert ki más értékelné az erdélyi fejedelmek borait, mint ők. Egy szó mint száz, mi a vendégek szórakozását tartjuk szemelőt.

Születésnapi rendezvény gyerekeknek Emlékezetes születésnapi rendezvény Kortalan születésnapi rendezvény
Születésnapi rendezvény gyerekeknek Emlékezetes születésnapi rendezvény Kortalan születésnapi rendezvény

Családi rendezvény

Családi rendezvény, lehet egy eljegyzés, házassági évforduló, egynévnap vagy akár ezüst, vagy arany lakodalom is. Nem is az a fontos, hogy miről szól ez a megemlékezés hanem, hogy hol és milyen környezetben kerül megrendezésre. Mostanába mindenki rohan és nem jut se ideje, se energiája arra, hogy otthon nagy társaságot fogadjon. Aki minket választ az megkíméli magát a sok gondtól. Nem ő rohangál az alapanyagokér, arról nem is beszélve, hogy ezeket meg kell főzni, sütni és a mosogatásról ne is beszéljünk. Nálunk csak a menüt kell megrendelni és elárulni, hogy hány főt kívánnak meghívni az összejövetelre. Minden más a mi gondunk. Tehát, ha leadta személyesen vagy telefonon a megrendelést, már csak annyi dolga van, hogy a ruhán és az ajándékon gondolkozzon. Bíztos lehet, hogy pazar kiszolgálásban lesz része.

Családi rendezvény Családi rendezvény néptánccal Családi rendezvény élő zenével
Családi rendezvény Családi rendezvény néptánccal Családi rendezvény élő zenével

Ballagási rendezvény

A ballagási rendezvény lebonyolításában is van már tapasztalatunk. Elősszőr még nem gondolja az ember, hogy színes a palettája az efféle eseményeknek. Most olyan gyorsan múlnak el az évek, hogy mire észbe kapunk már ballag a gyermek az általános iskolából, majd eltelik egy kiis idő és búcsúzik a gimnáziumtól és szintén csak pár év s már a diplomáját veszi át. Persze a gyermekek és a fiatalok ezt nem így látják, nekik kissé lassabbnak tűnik ez a rohanó idő. Igaz mi is azt hallgattuk, hogy örülj fiam amíg tanulhatsz, csak mostmár mi mondjuk ezeket a szavakat gyermekeinknek.Ilyen az élet, minden attól függ ki hol áll.Most még unják az intelmeket, pedig nemis olyan soká ők is a jól bevált mondatokat fogják szajkózni. Furcsa, hogy a ballagás egyfajta búcsú, mégis milyen vidám.

Ballagási rendezvény Hangulatos ballagási rendezvény Ballagási rendezvény sós süteményei
Ballagási rendezvény Hangulatos ballagási rendezvény Ballagási rendezvény sós süteményei

Céges rendezvény

A vállalatok és vállalkozások életének szintén részévé vált a céges rendezvény. Már nem számít lukszusnak, ha egy cég, vagy magán vállalkozás ezt az időnként csapat építő szórakozási formát megengedi magának. Ebben a csoportos szórakozásban az a jó, hogy nem a főnökével, vagy felettesével mulat az ember, hanem egy egyenrangu féllel. Sokan nem gondolják, hogy mennyi konfliktust lehet egy ilyen bulin renezni. Jobb mint a szorongás és az emberek nagy része itt tud igazán az lenni aki Ő maga, beosztástól és rangtól mentesen, jókedvü, vidám emberek így egyszerűen. Ha nálunk rendez a cége bármilyen okból kifolyólag bulit, mi gondoskodunk a jó ételekről és italokról, ha igénylik még a jó zenéről is. Télen jól fűtött az étterem és a nyári melegben hűsítő légkondicionált lesz a terem. a hazai ízek mindig jó hangulatot kölcsönöznek az ide látogató vendégeknek. Várjuk Önt és Kollégáit sok szeretettel.

Céges rendezvény Műsoros céges rendezvény Céges rendezvény meghívott vendége
Céges rendezvény Műsoros céges rendezvény Céges rendezvény meghívott vendége

Évadzáró rendezvény

Az év búcsúztató vagy másnéven évadzáró rendezvény, nálunk mindig fantasztikus hangulatban zajlanak.Természetesen az álltalunk készített pazar lakomák és az erdélyi pálinkák, valamint a pompás erdélyi borok is fontos szerepet játszanak a jó és színvonalas szórakozáshoz. Itt ilyen alkalmakkor szó szerimt mindenki az asztalokon táncol. Figyelünk a megrendelők minden kivánságára, legyen szó ételekről, italokról, vagy a hangulatos zenéről. Ha nem hiszi itt a remek alkalom, hogy kipróbálja mit nyújt önnek a székelyek hazája.

Évadzáró rendezvény Koos Jánossal Évadzáró rendezvény 2009-es évadzáró rendezvény
Évadzáró rendezvény Koos Jánossal  Évadzáró rendezvény  2009-es évadzáró rendezvény

Borkóstoló rendezvény

A 2006- ban nyitottuk meg a székelykapu éttermet és hagyományőrzően azóta minden évben borkóstoló rendeznény is van nálunk. Számunkra nagyon fontos, hogy az erdélyi borokat be és megmutassuk a magyar fogyasztóknak. Túlzás nélkül mondhajuk, hogy ezek fejedelmi borok és az áruk is pont úgy fogyasztható és jó, mint maga a szőlőből nyert nedű. Figyelünk arra is, hogy mindig legyenek álltalunk tisztelt és nagyrabecsült hírességek ezeken a rangos eseményeken. Az oldalunkon  jelezni fogjuk, hogy mikor és ki lesz a meghívottak közül jelen  aminden évben megrendezésre kerülő eseményen. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Borkóstoló rendezvény Borkóstoló rendezvény vendégei Hagyományőző borkóstoló rendezvény
Borkóstoló rendezvény Borkóstoló rendezvény vendégei Hagyományőző borkóstoló rendezvény

Szabadtéri rendezvény

Nincs jobb mint a szabadtéri rendezvény, pláne ha az idő is szép. Számtalan rendezvényen vettünk már részt és nagy részét mi rendeztün és bonyolítottuk le. Az eddigi álltalunk megrendezésre került sikeres rendezvények közé tartoznak
a 2007-ben, majd 2008-ban tartott Verőce fesztivál teljeskörű gasztronómiai lebonyolítása. 2008-ban a Duna televízió szilveszteri ételsorának elkészítése, és felszolgálása.
Továbbá a Kurujtál fesztivál és 2009-ben az Etyeki pince fesztivál, majd a Nemzeti vágta és a Bországgyűlés.
Nem utolsó sorban a Visegrádi palotajátékok, ahol szintén osztatlan sikert arattak az álltalunk elkészített, erdélyi ételek és a méltán híres erdélyi bor kínálat,  valamint a hargita víz kollekció, melyek álltalunk forgalmazott termékek, egyenesen erdélyből.
Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődésüket és bátran ajáljuk rendezvény képtárunkat szíves figyelmükbe.

Kurujtál szabadtéri rendezvény Visegrádi szabadtéri rendezvény Verőce fesztivál szabadtéri rendezvény
 Kurujtál
szabadtéri rendezvény
 Visegrádi
szabadtéri rendezvény
 Verőce fesztivál
szabadtéri rendezvény
Etyeki pince fesztivál szabadtéri rendezvény Nemzeti vágta szabadtéri rendezvény Bországgyűlés szabadtéri rendezvény
Etyeki pince fesztivál
szabadtéri rendezvény
 Nemzeti vágta
szabadtéri rendezvény
 Bországgyűlés
szabadtéri rendezvény 


Székelykapu Étterem    |   1064 Budapest, Podmaniczky u. 29
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu